Metode de plata

Plata produselor sau a serviciilor se poate face in urmatoarele moduri: 

Plata cu numerar

Plata cu numerar se face in lei, integral, la livrarea cu ramburs, atunci cand valoarea cumparaturilor nu depaseste suma de 10.000 lei pentru persoane fizice sau 5.000 lei pentru persoane juridice.

Plata cu cardul Online

Pentru asigurarea securitatii tranzactiilor, www.nefeprodmetal.ro foloseste procesatorul de plata EuPlatesc. NEFEPROD METAL SRL nu stocheaza nicio informatie despre datele sau tranzactiile dumneavoastra cu cardul. Banca si procesatorul de plati sunt singurele institutii care intra in contact cu informatiile dumneavoastra, iar ei ofera o garantie totala a securitatii datelor.

Puteti efectua plata online cu cardul personal sau al firmei dumneavoastra in conditii de siguranta deplina. Cardurile acceptate la plata sunt cele emise sub siglele VISA (Classic si Electron) si MASTERCARD (inclusiv Maestro).

Pentru finalizarea corecta a tranzactiei, trebuie sa furnizati numarul de card (toate cifrele din cele patru grupe de pe fata cardului, fara spatii), data de expirare si ultimele trei cifre de pe spatele cardului, inscriptionate pe banda cu semnatura dumeaneavoastra (in functie de card, pot lipsi).

Indiferent de valuta pe care o aveti in cont, tranzactiile se fac in lei, la cursul de schimb al bancii dumneavoastra. 

Nu este perceput nici un comision suplimentar pentru tranzactii.  

Plata anticipata prin ordin de plata 

Daca se alege plata anticipata, va rugam sa contactati echipa de vanzari pe adresa office@nefeprodmetal.ro sau telefonic: 0741 439 552 pentru emiterea unei facturi proforme. Daca alegeti plata prin ordin de plata la finalizarea comenzii, va rugam sa asteptati pana veti fi sunat de un agent de vanzari Nefeprod Metal. Agentul va confirma daca toate produsele din comanda dvs. sunt pe stoc si pot fi livrate.  Factura proforma o veti primi prin email, in format electronic. ATENTIE! Factura proforma este doar un document de plata, aceasta nu inlocuieste factura originala si nu are valoare fiscala. 

Produsele se livreaza (ridica) dupa ce s-a efectuat si confirmat transferul, in contul de mai jos: 

  • Societate: SC NEFEPROD METAL SRL
  • IBAN: RO03BRDE390SV59076993900
  • Banca: BRD
  • C.U.I.: 41681074

* Livrarea produselor se va face numai dupa intrarea banilor in contul nostru. Confirmarea platii poate dura intre 24 si 48 de ore.

X
Open chat