Cum cumpar

Efectuarea unei comenzi

Se poate comanda de pe nefeprodmetal.ro prin câțiva pași simpli:

  • adăugarea produselor dorite în coș
  • accesarea și actualizarea coșului pentru verificarea totalului de plată și a produselor introduse
  • accesarea butonului de ”finalizare comandă” și completarea informațiilor necesare pentru livrare și contact

Câmpurile din formularul de comandă pot fi modificate oricând de către SC NEFEPROD METAL SRL sau reprezentanții autorizați ai companiei.

Prin plasarea comenzii, Clientul se declară de acord ca un reprezentant NEFEPROD METAL să îl contacteze prin orice mijloc disponibil convenit de către părți (e-mail/telefon) pentru confirmarea personală a comenzii. Emailul primit după efectuarea comenzii este o confirmare de primire a solicitării de comandă din partea dvs, iar confirmarea ulterioară, telefonic sau prin email, reprezintă începutul contractului pe care dvs vă asumați să-l respectați.

SC NEFEPROD METAL SRL poate refuza o comandă în urma unei notificări prealabile adresate clientului verbal sau în scris, fără a exista obligații între părți și fără ca o parte sa poată pretinde daune, pentru următoarele situații:

  • eșuarea / invalidarea tranzacției online;
  • neacceptarea de către banca emitentă a cardului Clientului / a tranzacției;
  • date incomplete sau incorecte ale Clientului;
  • activitatea Clientului poate produce daune WEBSITE-ului sau partenerilor noștri;
  • livrări consecutive eșuate;
  • alte motive obiective incluzând, dar fără a se limita la cazul în care Clientul nu garantează că modul de plată este valid și că nu este obținut printr-o metodă frauduloasă sau există suspiciuni cu privire la modalitatea de plată.

Vă rugăm să vă asigurați că adresa de e-mail și numărul de telefon pe care le-ați furnizat sunt corecte și accesibile. Dacă nu veți putea fi contactat telefonic la sosirea comenzilor la adresa dumneavoastră, SC NEFEPROD METAL SRL își rezervă dreptul de a anula livrarea, cu consecința păstrării produselor comandate și de a întreprinde demersurile legale în vederea recuperării daunelor pe care le-a suferit.

Transportul

TRANSPORT GRATUIT PENTRU COMENZI > 8000 RON TVA INCLUS

NEFEPROD METAL ofera transport gratuit pentru comenzi mai mari de 8000 lei, TVA inclus. Tarifele de transport sunt stabilite de catre firmele de curierat si pot fi achitate la DESTINATIE (de catre client) sau la EXPEDITIE (caz in care costurile de transport se vor adauga la valoarea facturii. Aceasta metoda prezinta avantajul reducerii costurilor de transport, in baza contractelor incheiate intre SC NEFEPROD METAL SRL si firmele de curierat partenere).

Costurile difera in functie de greutatea si marimea produsului comandat.

Firmele de curierat care va vor aduce produsele acasa sunt FAN COURIER, in functie de localitatea in care va aflati. Livrarile se fac zilnic, de luni pana vineri, intre orele 9:00-17:00, iar sambata intre 9:00-13:00.

NEFEPROD METAL SRL va ofera deschidere colet la livrare, daca optati la finalizarea comenzii. 

Mai multe detalii despre transport gasiti aici: LIVRARE NEFEPROD METAL

Plata

Plata se poate face:

• In numerar, la livrare (sistem ramburs).

• Cu cardul (VISA, VISA ELECTRON, MASTERCARD,MAESTRO)

• Prin banca (daca preferati aceasta modalitate de plata, va rugam sa ne anuntati in prealabil). Un reprezentant al SC NEFEPROD METAL SRL se va ocupa de toate detaliile (factura proforma, confirmare plata etc.) astfel incat comanda dvs. sa fie livrata in cel mai scurt timp. Livrarea produselor se va face numai dupa intrarea banilor in contul nostru. Confirmarea platii poate dura intre 24 si 48 de ore.

Mai multe detalii despre plata gasiti aici: CUM PLATESC LA NEFEPROD METAL

X
Open chat