Informatii livrare

Livrare / Livrare gratuita la comenzi peste 8000 de lei

Am dorit sa oferim cat mai multor clienti posibilitatea de a beneficia de transport gratuit.

Asadar, daca valoarea produselor alese de tine este de peste 8000 de lei TVA inclus, costul transportului este integral suportat de noi.

Daca esti foarte aproape de acest prag, merita sa mai verifici inca o data daca mai doresti sa adaugi un produs la comanda ta. Inainte de finalizarea comenzii, vei primi un mesaj in care iti va fi afisata suma de care mai trebuie sa cumperi pentru transport gratuit.

In cazul in care comanda ta finala nu atinge pragul de 8000 lei, se va aplica tariful unic de transport care variaza in functie de dimensiuni si greutate, indiferent de locatia din Romania unde alegi sa soliciti livrarea. Am negociat cu partenerii nostri de transport cele mai avantajoase conditii pentru clientii nostri.

Taxele de transport enumerate mai sus includ TVA.

Firmele de curierat care va vor aduce produsele acasa sunt CARGUS / Fan Courier, in functie de localitatea in care va aflati. Livrarile se fac zilnic, de luni pana vineri, intre orele 9:00-17:00, iar sambata intre 9:00-13:00.

NOTA: Va rugam sa indicati adresa unde va aflati in timpul zilei, intre orele mentionate in paragraful anterior (ex: la locul de munca).

NOTA: Transportul portilor si a gardurilor se va face pana la cel mai apropiat depozit Urgent Cargus aferent localitatii cumparatorului.

Deschidere colet la livrare

Nefeprod Metal va ofera serviciul deschidere colet la livrare. Acest serviciu se poate solicita la plasarea comenzii. 

Din cauza pandemiei COVID, in anumite zone curierul poate sa decida sa nu permita deschiderea coletului la livrare.

Termenul de livrare

• 3 zile lucratoare dupa finalizarea etapei de productie a comenzii.

In cazul produselor care nu pot fi livrate în acest termen, va vom contacta prin e-mail sau telefon.

O exceptie poate sa apara atunci cand exista evenimente speciale de cumparaturi cum ar fi Black Friday. In acele perioade, din cauza aglomerarii curierilor si a agentilor de vanzari, livrarea poate sa dureze pana la 10 zile lucratoare.

Produsele „agabaritice”

Portile, gardurile si alte produse agabaritice nu sunt neaparat livrate prin curier rapid ele putand fi livrate si prin alte metode.

X
Open chat